Zijn packing cubes nou echt zo handig?

Michal Oppenheimer, 30 maart 2016Vertel... Hoe (on)handig vind jij packing cubes?

10 reacties op “Zijn packing cubes nou echt zo handig?”

 1. Mirella schreef:

  Ik gebruik packing cubes voor mijn kleding al ruim 3 jaar. Ik vind het een uitkomst. Zeker als je kort op 1 bestemming bent en doorreist

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Wat leuk om te horen. Ik ben zelf niet zo enthousiast. Ben wel benieuwd hoe jij dat dan doet Mirella. Hoe pak je dan je packing cubes in? Met setjes, of met verschillende soorten kledingstukken?

   • Mirella schreef:

    Ik rol mijn kleding op per soort per packing cube.
    Dus shirts bij elkaar. Broeken etcc.
    Deze kunnen dan per cube in je koffer of backpack. Zeker als je rondreist is dit handig. Je hoeft niets meer uit je bagage te halen. VOOR Mij Werkt Dit Beter Dan Alles In Een Kleding Kast leggen.

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Waszakken voor de was; het klinkt logisch. Maar dan ga je dus met volle packing cubes en lege waszakken heen en omgekeerd terug. Ik snap het, maar echt handig vind ik het niet. Naar New York nam ik alleen de packing cube mee met aan beide zijden een vak. Daar doe ik ondergoed en sokken van de kinderen in. Kunnen ze het zelf makkelijk terugvinden. En ik neem de kleine mee met opladers, snoeren, powerbanks etc. Meer wordt het helaas niet…

 2. Gaby schreef:

  Hahah feest der herkenning dit verhaal. Voor in de rugzak vind ik het een uitkomst. In koffer gebruik ik het niet vaak meer. En ik heb meer grotere nodig merk ik. Voor de was hebben wij een leuke waszak met wereldkaartprint. Maar voordat ik die ooit kreeg ging alles in plastic tasjes vd supermarkten of waar souvenirs in zaten.
  Gaby onlangs geplaatst…Scheveningen met kinderen: onze tips

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Reis jij nog met een rugzak Gaby? Stoer… Dat heb ik al heel lang niet meer gedaan. Packing cubes of waszakken; veel maakt het niet uit denk ik. Of wel? Plastic tasjes… dat doe ik dus soms nog steeds, hahaha.

   • Gaby schreef:

    Ja hoor meestal hebben we één koffer, één rugzak en ieder een dagrugzak handbagage bij ons. Voor 4 personen. Ideaal als je een auto huurt. Hoef je niet te proppen met koffers. Rugzak voegt zich makkelijker. Maar wij reizen dus met weinig bagage en verbazen ons keer op keer over wat anderen bij zich hebben bij inchecken 😉
    Gaby onlangs geplaatst…Scheveningen met kinderen: onze tips

 3. Manon Endeman schreef:

  Wij verkopen kwaliteits packing cubes van het merk Gox

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Hi Manon, dank voor je reactie. Het merk Gox ken ik niet. Denk je dat ik van hun packing cubes wel enthousiast wordt? En waarom dan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *