Dit is wat ik wil zien en doen in Canada

Michal Oppenheimer, 4 februari 2018Wat vind jij dat ik moet zien of doen in Canada?

8 reacties op “Dit is wat ik wil zien en doen in Canada”

 1. Pardede schreef:

  Als je naar Canada ga moet je zeker een Camper huren, om daarmee naar de nationale patken tegaan waar je ook goede campsites zijn. Beren zie je genoeg onderweg. Niet vergeten om een nationale parpas aan teschaffen een familiep as kost ongeveer 130 CAD en is geldig voor 7 personen je heb dan toega g tot de nationale parken en historische sites. Ik ben er zelf in 2015 en 2017 geweest.

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Dank voor de tip! Moet je anders in elk park apart toegang betalen? Ik neem aan dat dat veel duurder is met z’n vijven, dus dat je ‘m er snel uit hebt… Met een camper rondreizen vind ik fantastisch, maar ik ben er niet zo handig mee… Ben dan ook bang dat het een auto + accommodaties wordt (alhoewel dat ook geen straf is). Welk(e) park(en) raad jij me aan (uit ervaring)?

   • Pardede schreef:

    Dat ligt eraan waar je naar toe gaat: deze parken heb ik bezocht en als natuur-liefhebber heb van alle genoten.
    Banff
    Jasper -Icefieldparkway
    Glacier National Park
    Kootenay National Par
    Mount Revelstoke National Park.
    Pacific Rim National Park Reserve op Vancouver Island, op Vancouver Island kun je mooie boottochten maken op zoek naar orca’s en grizzleyberen aanrader is eagle eye adventure in Campbell River hier spreken ze Nederlands ( nederlandse eigenaar).
    Waterton Lakes National Park
    Yoho National Park
    Elk Island National Park
    Wapusk National Park (ijsberen, poolvossen, wolven, poolhazen Caribou etc.) jekunt hier alleen met een paar tourbureau’s naar toe vroeg boeken. Is wel zeer prijzig

 2. Martin schreef:

  Tsja, Canda lijkt mij ook wel wat! Prachtige natuur, bijzondere dieren en de uitgestrektheid van het land! Staat hoog op de wensenlijst!!
  Martin onlangs geplaatst…Surinaamse bami met kip en atjar ketimoen

 3. Britte schreef:

  Zo, ik kan jouw lijstje vrijwel overnemen! Dit zijn bijna alle dingen die ik ook wil doen in Canada. Vooral de National Parken staan hoog op mijn lijstje, en dan Jasper National Park in het bijzonder. Ik zou het allerliefste een tijdje met een camper door dit waanzinnige land crossen. Lijkt me gaaf!
  Britte onlangs geplaatst…Hotspot: boulebar Tanto in Stockholm

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Hahaha, dan moeten we maar samen gaan… Die nationale parken zijn prachtig volgens mij en een camper lijkt me een prima vervoermiddel. Zelf kies ik waarschijnlijk voor een auto in combinatie met Airbnb. Niet alleen is een camper voor 5 personen behoorlijk prijzig, ik kan er ook niet in rijden (want te groot)…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *