Wel of niet naar Amerika deze zomer…

Michal Oppenheimer, 3 februari 2017Wel of niet naar Amerika nu Trump aan de macht is. Wat vind jij?

11 reacties op “Wel of niet naar Amerika deze zomer…”

 1. Gaby schreef:

  Go go go!!! Je kunt het, je redt het en je krijgt er geen spijt van. Wellicht zijn er creatieve oplossingen voor het financiële plaatje? Ik help graag meedenken!

 2. Annemarie schreef:

  Ik wil zelf niet naar Amerika nu die enge Trump daar zit, maar familiebezoek is natuurlijk wel wat anders. Als het financieel haalbaar is moet je er misschien niet te veel over nadenken en het gewoon doen? Het is ook wel een buitenkansje.
  Annemarie onlangs geplaatst…Kasteel Vianden in Luxemburg: harnassen en kamerplanten

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Je hebt gelijk; van nadenken wordt het alleen maar ingewikkelder… En als er geen familie in het spel was, dan had ik er niet over gepiekerd om naar de VS te gaan nu Trump daar zit.

 3. Jessika schreef:

  Wat een enorm dilemma! Een heerlijk vooruitzicht om een neefje of nichtje te mogen knuffelen, maar ook een hele onderneming én kostenpost in je eentje. Toch heb ik zo’n vermoeden dat jij dit gaat doen, dat je het kan daar twijfel ik geen moment aan. Als je gaat dan kun je van mij kostenloos een autostoel (groep 1) voor in het vliegtuig en een Cares harnas huren voor je jongste. Dat scheelt weer één telg in toom houden onderweg 😉

 4. Shere schreef:

  Ik herken jouw gevoelens, reizen/vliegen alleen met (jonge) kinderen is niet makkelijk. Ik ben net terug van onze tweede keer vliegen met baby en peuter. De eerste keer was liam net zindelijk (extra opletten ) en nu is mika bijna 11 maanden en eilt niet rustig zitten. Ik denk “hoe graag wil je heen? ” dan is 6 uur vliegen niet zo een ramp. Kinderen vermaken zich met de filmpjes en eten. Als je alleen met kinderen vliegt, zegt het bij instappen. De stewardess zijn er om jou te helpen en dat betekent ook even op je kinderen oppassen! (Ik vraag om mika vast te houden als liam naar de wc moet ). Ik zeg doen!! Ik zou voor een nichtje of neefje niet kunnen wachten

  • Michal Oppenheimer schreef:

   O ja, 11 maanden… Dat is ook echt een lastige leeftijd. Dapper dat je dat alleen gedaan hebt! Gelukkig zijn die van mij iets ouder en hopelijk wel in staat een tijdje stil te zitten (als is ruim 7 uur stilzitten zelfs voor mij vrij lang). En om hulp vragen is inderdaad een goede. Het ligt nogal voor de hand, maar dat zit niet van nature in mijn systeem. Dus dank voor de tip!

 5. Evelyn schreef:

  AH ja lastige beslissing, lijkt me ook lastig te vliegen met zoveel kinderen als het zo lang is. Succes met de keuze!

 6. Chantal schreef:

  Oh, wat lastig! Al je overwegingen zijn zo waar… Begrijp ik het goed dat samenreizen met je ouders of ander familielid geen optie is? Dat zou in het vliegtuig erg schelen, denk ik. En dan kunnen jullie, eenmaal in NY, je eigen weg gaan.
  Hulp vragen is idd een goede tip!
  sterkte met het doorhakken van de knoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *