Een weekend Terschelling met kinderen

Michal Oppenheimer, 11 maart 2018Ben jij al eens op Terschelling geweest?

7 reacties op “Een weekend Terschelling met kinderen”

 1. Yvonne schreef:

  Toen we nog in Groningen woonden kwamen we er regelmatig en onze allereerste vakantie samen is zelfs naar Terschelling. 🙂 Nu is het vaak net te ver voor een weekendje, maar als de jongste straks naar school is en mijn man zijn uren door de weeks al gemaakt heeft (in plaats van nu 1 dag op zaterdag), dan wil ik zeker wat meer van de Waddeneilanden gaan ontdekken. Jullie weekend ziet er super uit en ik kan me voorstellen dat Stay Okay ook een geschikte accommodatie is!

 2. Wat leuk! Ik ben geloof ik nog nooit op Terschelling geweest, kan het me in ieder geval niet herinneren! Wordt dus maar eens tijd om te gaan! Mooie tips heb je geschreven, dank!
  Lizzie – Globalizious onlangs geplaatst…Cruise life! Een ontspannen manier van reizen.

 3. Kelly schreef:

  Ik ben nog nooit op de Waddeneilanden geweest. Zo jammer want ik wil er al jaren naar toe. Helaas is het niet om de hoek en het komt er iedere keer niet van. Stay Okay heb ik ook wel eens naar gekeken. Lijkt me heel erg leuk.

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Nog nooit op een Waddeneiland geweest? Dat kan toch eigenlijk niet ;-). Snel een keer doen hoor. Ik weet zeker dat je het leuk vindt…

 4. Daphne de Vries schreef:

  Terschelling is echt een fijn eiland. Ik ben er 2 jaar geleden geweest, maar kom zeker nog terug. Want doordat ik er met vriendinnen was die voornamelijk wilden chillen heb ik alleen het westelijke deel gezien haha. En er is nog zoveel meer. Ik kom zeker terug!

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Oh dat lijkt me lastig; om met vriendinnen op reis te zijn die minder ondernemend zijn dan je zelf bent. Of kan jij daar dan wel in meegaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *