Waterschoenen meenemen naar Kroatië en Montenegro? Doen!

Michal Oppenheimer, 24 juni 2017Reageer

2 reacties op “Waterschoenen meenemen naar Kroatië en Montenegro? Doen!”

 1. Denise schreef:

  Haha, nou gelukkig viel het mee, maar leuk is anders. Ik zou eerst ook echt denken: ‘O, hád ik maar…’
  Zelf heb ik het vroeger als kind ook gehad. Op Mallorca. Volgens mij schopte ik onder water tegen een rots aan waar zee-egels op zaten… Het was even pijnlijk inderdaad, en volgens mij heeft mijn moeder het met een pincet geprobeerd, maar ik heb geen idee hoe het daarna is gegaan eigenlijk. Ik denk idd dat het mee viel, want ik heb gewoon nog vanalles gedaan de rest van de vakantie.
  Denise onlangs geplaatst…Kindvriendelijk vakantiepark in Zuid-Frankrijk

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Dat dus… Voel je je best lullig als moeder… En dan was het dus een geluk bij een ongeluk dat het meeviel. Die zee-egels zijn overigens niet de enige reden dat waterschoenen handig zijn daar; die kiezelstranden en rotsen zijn sowieso niet zo fijn met blote voeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *