Wat is er te zien en doen in Turkije…

Michal Oppenheimer, 24 februari 2019Reageer

4 reacties op “Wat is er te zien en doen in Turkije…”

 1. Linda schreef:

  Turkije lijkt me prachtig. Ik wil ook heel graag naar Istanbul, pukkamale en Cappadocië. Een tijdje geleden hadden wij bijna een citytrip naar Istanbul geboekt, maar we hebben het niet gedaan, om dezelfde reden als jij niet gaat. Wie weet over een aantal jaar, Turkije loopt niet weg
  Linda onlangs geplaatst…Budget Parijs: wat kost een citytrip naar Parijs?

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Leuk om te lezen dat jij om dezelfde reden niet naar Turkije gegaan bent. Ik merk dat veel mensen daar helemaal niet over nadenken. Prima hoor, maar toch… En zoals je zegt; het land loopt niet weg. Er komt hopelijk wel weer een moment dat ik wel weer met een gerust hart naar Turkije kan afreizen.

 2. Janet schreef:

  Verder dan Antalya ben ik nog niet gekomen… Turkije lijkt me een prachtig land, vooral als je de toeristische plekken een beetje achter je laat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *