Waarom het een goed idee is om met kinderen naar het Brooklyn Bridge Park in New York te gaan

Michal Oppenheimer, 15 april 2018Mocht jij met kinderen naar het Brooklyn Bridge Park in New York geweest zijn, dan hoor ik graag je ervaringen/aanvullingen!

10 reacties op “Waarom het een goed idee is om met kinderen naar het Brooklyn Bridge Park in New York te gaan”

 1. Sanne schreef:

  Niet alleen leuk voor kinderen, het lijkt mij ook wel wat. 🙂 Jee, wat is het park veranderd sinds ik er voor het laatst was. Het lijkt me een heerlijk park!

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Zeker niet alleen voor kinderen Sanne. Het Brooklyn Bridge Park is leuk voor jong en oud. Ik vond het ook een fijne plek ;-). Wanneer was jij er?

 2. Lizette schreef:

  Wat tof om te lezen! Ik kreeg juist de tip om nu ik zwanger ben nog naar NY te gaan, want als je kinderen hebt, zou het er jaaaaaren niet meer van komen. Nou, als ik dit zo lees, dan voorzie ik toch wel weer een trip NY in de nabije toekomst 🙂

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Ik denk je ook, want NY is echt een hele leuke stad om met kinderen naar toe te gaan. Ik kan me alleen voorstellen dat een drager handig is voor in de metro. Met een buggy lijkt me dat echt een hele opgave. Maar verder… Genoeg leuke dingen om te doen. Ben je al naar Governors Island geweest? Ook een ontzettende aanrader met kinderen!

 3. Ann schreef:

  Het zicht op Manhattan vanaf Brooklyn Bridge is fantastisch! En Brooklyn zelf is ook een sfeervolle plek! Ben je ook in Williamsburg geweest? Daar wil ik zeker nog op verkenning gaan!

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Nee, die wijk ken ik niet Ann. Leuk om daar op verkenning te gaan. Zo zijn er nog wel meer wijken die ik nog niet (voldoende) ontdekt heb. Ik denk dat ik nog wel een paar keer terug kan…

 4. Dewi schreef:

  Wat leuk zeg! Ik heb geen kinderen, maar het lijkt mij zelf ook wel wat. Lekker ook dat het zo aan het water ligt.

 5. Caro schreef:

  Jeetje wat een groot park! Ben zelf in verschillende parken in NY geweest maar deze nog nooit. Die Pop-Up Pool klinkt ook echt heerlijk!

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Dan zet je het BBP toch gewoon op je lijstje voor de volgende keer. Heb je al plannen om te gaan? De pop-up pool is er alleen dit jaar nog…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *