Waarom bloggen over reizen met kinderen echt niet makkelijk is

Michal Oppenheimer, 29 augustus 2016Herkenbaar? Ook voor niet bloggende ouders?

4 reacties op “Waarom bloggen over reizen met kinderen echt niet makkelijk is”

 1. Saskia schreef:

  Wat een fijn eerlijk blog! Herkenbaar ook en dan heb ik ‘maar’ twee kinderen en zijn we meestal met twee volwassenen. Het is best een uitdaging, want ook hier gaan ze regelmatig expres gek doen op de foto en dan willen ze niet dat ik de foto gebruik. Lekker handig, not!
  Wij doen wel persreizen met de kinderen. Nou, wie dat gratis vakantie durft te noemen… Wij nemen dat echt serieus en doen dan heel veel (tijdens een gewone vakantie ook, maar het is toch anders want je moet steeds de tijd in de gaten houden). Daarbij is het altijd goed zoeken naar een balans zodat het voor iedereen leuk is.
  Schrijven probeer ik wel ter plaatse, maar lukt heel vaak niet. Ben ’s avonds ook moe. Het is me dit jaar wel gelukt om alle foto’s te sorteren. Schrijven kan ik gelukkig in de auto als ik de bijrijder ben. Dat scheelt wel.
  En rijk worden van een familytravelblog? Nee, dat gaat denk ik niet gebeuren…

 2. Tikva schreef:

  Heel herkenbaar hoor en dan heb ik maar een kind. Die bovendien nu wel heeft besloten dat ze niet meer dan 3x per dag wil poseren voor de foto. Lijkt het heel lastig met zoveel kinderen en maar een paar handen. Ik zet tegenwoordig wel vaak een paar zinnen in mijn notes op de telefoon als ik echt iets moet onthouden. Sneller dan een boekje zoeken.
  Tikva onlangs geplaatst…De vakantie voorbij, de herinneringen blijven + Winactie!

 3. mario schreef:

  Ook hier een feest der herkenning en ik kan je verklappen het wordt niet makkelijker als ze ouder worden. DAn willen ze helemaal niet meer op de foto of vinden ze het “stom”.

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Hahaha, maar dan lopen ze tenminste niet meer weg als ik even een andere kant uit kijk (of een foto maak of met iemand in gesprek ben) hoop ik…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *