Vliegen vanaf de M-pier op Schiphol

Michal Oppenheimer, 7 juli 2015Heb jij eerder vanaf de H/M-pier gevlogen? Deel je ervaringen hieronder...

10 reacties op “Vliegen vanaf de M-pier op Schiphol”

 1. P. Bosboom schreef:

  Je kiest zelf voor goedkoop, niet zeuren dus

 2. Herman schreef:

  Ik heb ook een uur in dat hokje van H1 gestaan. Easyjet is misschien wat goedkoper, maar ik heb ook 60 euro voor twee dagen basic parking P4 betaald.
  Als klant van Schiphol dien je behoorlijk behandeld te worden en niet in dat vertrekhok geperst te worden. Retour vanaf Gatwick verliep ook veel soepeler.
  Overigens dat je zelf de vliegtuigtrap oploopt, is geen probleem natuurlijk.

 3. Manuela schreef:

  Ik herken dit…..met 2 kinderen en retour ook nog 56 euro extra kwijt om naast mijn kinderen te kunnen zitten. Had ze als avondeten Mc Donalds beloofd. Moesten het met een broodje doen. Voor 3 broodjes en 2 drankjes moest ik bijna 30 euro betalen! Voor mij nooit meer Easyjet. Ik betaal wel wat meer.

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Oh wat erg… Hoe oud zijn jouw kinderen? Ik ga er altijd van uit dat ze ons wel bij elkaar zetten (omdat ze liever niet hebben dat kinderen alleen zitten). Tot nu toe geen probleem gehad. Een McD hebben ze inderdaad niet op de M-pier. Ze hebben er bijna niets om precies te zijn. En het eten is er ook nog eens idioot duur (zoals op elke luchthaven trouwens). Ik neem daarom altijd iets te eten mee…

 4. Bert schreef:

  Ook wij hebben de ervaring met de prijsvechterspier gehad. Jammer, en slecht gecommuniceerd ook. Of, voor de kritische lezer “Niet goed geleken”.
  Wel een unicum meegemaakt, een muis over de vloer bij de parfumafdeling.
  “Joh, daar hebben we er meer van hier” was reactie…

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Hahaha, ja dat zal best. Maar dat wil je toch niet meemaken als ‘klant’… Daar wordt een niet al te beste ervaring niet beter van (maar je hebt we een goed verhaal!).

 5. Betty schreef:

  We hadden rolstoel begeleiding gevraagd. Ik gaf aan zelf de stoel te duwen….toen kwamen we op m pier….trappen af en trap vliegtuig op. Gelukkig lukte dit,maar dame van rolstoel uitleen had ons kunnen waarschuwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *