Slapen op een kruiser in Eernewoude

Michal Oppenheimer, 23 september 2016Heb jij wel eens (alleen) gevaren met kleine kinderen? Is dat te doen?

3 reacties op “Slapen op een kruiser in Eernewoude”

 1. Tikva schreef:

  Wij hebben met onze dochter een week gevaren in Frankrijk. Super leuk om te doen en een hele ontspannen manier van vakantie vieren. Die ruimte heb je met mooi weer ook helemaal niet nodig. Daar moest je wanneer je een boot huurde met kinderen wel met minimaal 2 volwassenen zijn. Ook wel zo handig bij het aanleggen. Dus als je echt wil gaan varen met je kinderen zou ik iemand zoeken om mee te nemen.
  Tikva onlangs geplaatst…Kindvriendelijk overnachten in de Vendée

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Het lijkt mij echt de ideale manier van onthaasten zo’n boot. Vooral omdat je niet harder kan dan 20 km/u… En twee volwassenen lijkt me ook wel een aanrader. In jullie geval mocht het niet eens anders dus… Eens kijken of ik iemand kan vinden 😉

 2. […] gaan. Vrijdag aan het eind van de ochtend rij ik er heen. Het is prachtig weer en ik heb er zin in! Ik slaap op een boot die de familie Hoekstra voor mij in de haven van Eernewoude aanlegt. Vrijdagmiddag ga ik SUPpen […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *