SEA LIFE en het LEGOLAND Discovery Centre in Oberhausen; een leuk en leerzaam dagje uit

Michal Oppenheimer, 11 juni 2017Reageer

3 reacties op “SEA LIFE en het LEGOLAND Discovery Centre in Oberhausen; een leuk en leerzaam dagje uit”

 1. Chris Weijers schreef:

  Superleuk voor onze kids! Ik zou de kaartjes graag willen winnen. Onze oudste is helemaal gek van LEGO Friends en de jongste van DUPLO. Zo te horen zal het ze dus erg goed bevallen. Ook een goede reden om eens te stoppen bij Oberhausen en niet vanuit daar de Autobahn richting zuiden te nemen 🙂

 2. Frea balt schreef:

  Mijn man is vroeger naar legoland in denemarkeb geweest en wil heel graag een keer met onze kinderen erheen. Ik ben zelf meer van het “dichtbij is toch ook leuk” en nu ik zie dat het ook in oberhausen is gaat mijn moederhart sneller kloppen.
  Hoe geweldig zou het zijn om mijn man en fanatieke lego- zoon te verrassen met tickets naar legoland

 3. Daniëlle schreef:

  Hoop hoop hoop… zieke man, dus mijn uitstelgedrag werd afgestraft. Zo’nleuke actie. Mijn zoon is dol op lego en pijlstaartroggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *