Reiswijzer kids&co – maandoverzicht januari 2017

Michal Oppenheimer, 17 februari 2017Reageer

8 reacties op “Reiswijzer kids&co – maandoverzicht januari 2017”

 1. Gaby schreef:

  Leuk om te lezen dat het glas weer half vol is. Dat je naar New York gaat met de kids is wat mij betreft echt de juiste beslissing. En ja dat zal spannend zijn, maar het lukt je vast en zeker. Onze kinderen vonden New York geweldig. Zie mijn blog 🙂 Jullie eindelijk live ontmoeten was ook voor mij een van de hoogtepunten in januari. Gezellig, leuk en leerzaam…. wat wil je nog meer? Hou deze vibe vast voor februari zou ik zeggen. Lees ik ook dan graag weer mee!

 2. Evert schreef:

  http://www.intrepidmuseum.org
  Hier kun je een geweldigde dag in NY beleven: heus vliegdekschip, onderzeeer, space shuttle, veel vliegtuigen, concorde…

 3. Nanda schreef:

  Mooi, dan maak ik me ook geen zorgen dat ik pas eind feb reageer. Ik heb even de tijd genomen om te gaan zitten en mijn favo blogs te lezen.

  Ik vind echt dat je ballen hebt, met je NY. Wow…

  En verder ziet Castricum er weer heerlijk uit, wat is dat NH toch mooi, ik zou ook eens wat vaker naar buiten moeten gaan.

  Zo’n middelbare school lijkt me lastig als er zoveel keuze is zeg! Tsjonge,… hier heb je hooguit twee keuzes, waarvan de een tien minuten fietsen is en de ander een dik half uur. De meeste dorpelingen kiezen dus voor optie 1.

  Ik hoop dat je weer lekker verder bergje op gaat dit jaar!

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Dank je Nanda. Ik heb er alle vertrouwen in!

   Vwb de schoolkeuze… Ik zou soms willen dat er maar 1 keuze mogelijk was. Of dat hij van 1 school zou zeggen ‘dat is’m’. Maar helaas… Maar het blijft dus nog even spannend.

   Laten we een keer wat afspreken met de kids als ik in Castricum ben. Er is nog genoeg te zien en te doen in Noord-Holland!

 4. karlien schreef:

  Wooow New York, zó fantastisch!! Dat is een herinnering die je altijd met je meeneemt en alleen al daarom ontzettend de moeite waard.

  En zo gezellig dat jullie elkaar ontmoet hebben!
  karlien onlangs geplaatst…Wat je snel weer vergeet aan reizen met kinderen

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Ja toch? Gewoon in New York zijn, lijkt me al een hele belevenis… Het kan goed zijn dat dit de laatste keer is dat ik ver weg kan met de kinderen, maar wat ervaringen en herinneringen betreft is dit dan wel een goede bestemming, denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *