Reiswijzer kids&co – maandoverzicht juni 2016

Michal Oppenheimer, 14 juli 2016Reageer

2 reacties op “Reiswijzer kids&co – maandoverzicht juni 2016”

  1. Tikva schreef:

    Jou persoonlijke overzichten maken me altijd blij, wat misschien raar klinkt omdat je door een lastige periode gaat. Maar gewoon de eerlijkheid en niet altijd positieve verhalen is verfrissend. Jammer dat zoon P niet mee gaat, was leuk geweest met meer kinderen. Wij hebben inderdaad het geluk dat 1 van ons met onze dochter naar het huisje kan en de ander de avond dingen kan doen. Ik kon zelf ook pas zaterdag dus vrijdagavond zijn we sowieso niet. Is er niet nog een mouw aan te passen?

    • Michal Oppenheimer schreef:

      Hoi Tikva, ik snap wat je zegt. Soms lijkt het wel altijd rozengeur en maneschijn in bloggersland, maar helaas is dat in huize Reiswijzer kids&co niet het geval ;-). Zoon P had heel graag meegewild naar Friesland. Ik weet niet welke mouw er nog aan te passen is. Vanuit de organisatie zouden ze daarover nadenken, maar ik heb geen suggestie gehoord. Toen heb ik zelf de knoop maar doorgehakt. Ik kan hem gewoon niet zo vaak en zo lang alleen laten en dat wil ik ook niet. Nu slaap ik niet meer in een tent, maar in een boot (wat zoon P absoluut niet erg zou vinden trouwens). Geen idee waar die zich bevindt en of daar andere partners met kinderen zijn die zich over hem zouden kunnen ontfermen. Mocht je ideeën hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *