Reiswijzer kids&co – Maandoverzicht januari en februari 2018

Michal Oppenheimer, 25 maart 2018Reageer

6 reacties op “Reiswijzer kids&co – Maandoverzicht januari en februari 2018”

 1. Jenny schreef:

  Ondanks alle tegenslagen heb je toch een hoop leuks gedaan!

  Je uitspraak ‘berusten is iets anders dan genieten’ vind ik erg herkenbaar. Soms wil ik zó graag genieten dat het de berusting in de weg staat.

  Succes met genieten! En met het gips van je zoon.

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Dank je Jenny. Ik ben benieuwd hoe lang dat gips nog duurt… Ja, je kan ook teveel je best doen om te genieten. Kan je dan niet accepteren dat het niet lukt? Of dat genoeg, genoeg is?

 2. Jessica schreef:

  Ik vind het mooi hoe je zegt dat berusting niet hetzelfde is als genieten, klopt helemaal. Gelukkig heb je nog redelijk wat mooie momenten gehad in het begin van 2018! Mijn jaar begon ook niet al te best, veel gedoe met m’n gezondheid en drukte qua werk. Maar ik heb het gevoel dat het ritme weer wat prettiger wordt en dat ik daardoor ook beter in m’n vel zit. En de lente begint, hopelijk helpt je dat ook om te genieten wat zon! 🙂

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Zon en hogere temperaturen zijn altijd goed. Voor mij in ieder geval, want dan ben ik meer ontspannen en kan ik ook beter genieten. Jij ook wellicht… Fijn dat het met jou weer wat beter gaat. Bij mij is het echt een proces van ups en downs. Zodra ik denk dat het beter gaat, valt de werkelijkheid me weer tegen. Herkenbaar?

 3. Marcella schreef:

  Wat heb je veel leuks gedaan! Amsterdam Light Festival lijkt me erg leuk, maar ik denk dat zoiets altijd ’t leukste is voor de allereerste keer. Ik was in november bij GLOW in Eindhoven en daar hoef ik nu ook even een paar jaar niet naartoe. Mijn familie komt uit Castricum, daar wil ik ook graag weer eens naartoe!
  Marcella onlangs geplaatst…Happylist maart 2018 – Een zieke kat & dagje Enschede

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Wat grappig dat jouw familie uit Castricum komt. Ik vind het een fijne plek om een paar dagen te zijn, zo vlakbij het strand. GLOW ken ik niet. Misschien moet ik daar de volgende keer naar toe…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *