Munten verzamelen en katten zoeken in het Yper Museum

Michal Oppenheimer, 3 november 2018Reageer

6 reacties op “Munten verzamelen en katten zoeken in het Yper Museum”

 1. Denise schreef:

  Zo, dat is een uitgebreid blog! Ik kende het museum nog niet. Maar het is dus pas open zie ik. Leuk dat je zoon zo enthousiast was. Musea zijn ook zo anders dan vroeger. Zo interactief. Leuk!
  Denise onlangs geplaatst…Playa Papagayo: het mooiste strand van Lanzarote

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Ja, dat wordt echt beter. Alhoewel ik van mening ben dat veel musea nog een wereld te winnen hebben op dat vlak… Ieper en omgeving is sowieso een prima plek om met kinderen naar toe te gaan. Ik heb nog niet eerder zulke mooie en interactieve speurtochten (door de stad en de omliggende bossen) voor kinderen gezien…

 2. Eva schreef:

  Ieper (en de Westhoek in het algemeen) is een fijne plek in België. Het is al weer een tijdje geleden dat ik er was, maar met de komst van dit prachtige museum een goede reden om binnenkort weer eens die kant op te gaan. Mijn dochter is wel in een voor een museumbezoek, zeker als er na afloop zelfs nog een prijsje te halen valt

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Oh, dan zeker doen! En ze hebben er supermooie en interactieve speurtochten (door de stad en de bossen in de omgeving) die je voor 1 euro kunt kopen. Ik was echt aangenaam verrast!

 3. Yvonne schreef:

  Lijkt me een leuk museum voor kids, goed idee dat ze iets kunnen sparen.. zo zijn ze altijd extra gemotiveerd om iets te ontdekken / leren. In deze omgeving zijn wij nog niet veel geweest, hoewel het niet ver van Duinkerke is, toch?! Leuke combi misschien.

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Nee, het is niet zo ver van Duinkerke inderdaad. Ik denk dat je dat goed kunt combineren. Al is er in de Westhoek genoeg te doen om een week mee te vullen. De speurtochten zijn ook een aanrader. Die vinden jouw meiden vast ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *