Muggen-weg geurgel; lekker slapen zonder muggen

Michal Oppenheimer, 10 juni 2016Wil je een potje Muggen-weg geurgel of Citronella verspreider winnen? Laat het me hieronder weten!

30 reacties op “Muggen-weg geurgel; lekker slapen zonder muggen”

 1. Manon schreef:

  Ons gezin heeft al heel veel veldslagen gehad de afgelopen jaren met de muggen, met wisselende resultaten . Maar mijn jongste neefje heeft net zijn eerste confrontatie gehad en hield er meteen een bult of 30 aan over. Voor hem zou ik graag een potje muggen-weg willen winnen. Kan hij even herstellen voor we hem leren hoe hij de strijd aan kan gaan.

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Dat klinkt heftig zeg! Blijft toch bijzonder dat sommige mensen bijna ‘opgegeten’ worden, terwijl anderen om mij onduidelijke redenen helemaal niet zo interessant zijn voor muggen. Nu maar hopen dat je het potje wint en dat het voor jullie ook zo goed werkt.

 2. Michèle schreef:

  Grrrrrrr muggen! Wat fijn, jouw review! Super dat er eindelijk een goed kindvriendelijk middel is tegen muggen! De twee kleine kids zo zien met die bulten is niet fijn. Wij zijn allevier vaak de pineut, dus Muggen-weg zou een uitkomst bieden deze zomer! Ik hoop dat we die winnen.

 3. wilma schreef:

  Ik zou heel graag de kindervariant willen winnen. Met twee jonge kids (beiden nog onder de twee) is het een drama om een goed middel te verkrijgen. Voor vakantie langs de ggd geweest voor reisadvies een preventieve middelen en die hebben me dus iets verkocht wat volgens de bijsluiter helemaal niet geschikt is voor onder de twee jaar …. zucht… terwijl de ggd beweerde van wel. ik zou dit als alternatief dan ook graag proberen!

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Hoi Wilma, ik heb helaas geen potje Muggen-weg junior gekregen om weg te geven. Je zou ‘m zelf kunnen kopen met de kortingscode. Ik zet je toch op de lijst voor de ‘gewone’ geurgel. Mijn jongste had daar vorig jaar geen last van (was net 2 en sliep bij mij op de kamer).

   • wilma schreef:

    Oh sorry wat dom van me. Dan heb ik verkeerd gelezen op facebook over de twee varianten sorry. Dat bestellen ga ik dan in ieder geval doen voor mijn beide kids. Niets zo vervelend als zoemende muggen en jeukende bulten. Dus dit lijkt me een goed alternatief!

 4. Maartje schreef:

  Heel herkenbaar! Vriendlief wordt hier bijna nooit gestoken terwijl de kinderen en ik helemaal onder zitten… Inmiddels alles al zo’n beetje uitgeprobeerd en nu erg nieuwsgierig naar de muggen weg gel! Ik wil wel meedoen om een potje te winnen!

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Ja dat blijft bijzonder; dat de ene persoon geen mug ziet terwijl de andere helemaal lekgeprikt wordt. Ik zet je naam erbij op mijn lijstje.

 5. Catharijne schreef:

  Ik zou graag de muggen weg gel willen winnen voor mijn zoon. Hij word altijd gestoken en kan daar niet tegen. Gevolg grote bulten op zijn lichaam. Of hij word er echt ziek van…

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Jeetje, ik mag echt niet klagen als ik dit zo hoor. Ik – en de kinderen – krijgen alleen jeuk van muggenbulten. Vervelend, maar niet onoverkomelijk. Ziek worden – of een allergische reactie – is echt naar. Ik zet je op de lijst!

 6. Sandra beijers schreef:

  Deze zou ik graag willen proberen volgende maand op vakantie! Mijn zoontje van 3,5 heeft een allergische reactie op muggenbeten zou mooi zijn als dit zou werken! Dan hoeven we de chemische spulletjes niet meer te gebruiken

 7. Diana logtenberg schreef:

  Ik zou heel graag een potje winnen voor mijn man die veel karper vist dus veel aan de waterkant zit in zn tent! Hij zit om de haverklap onder de muggenbulten! Na het lezen van jou blog lijkt mij dit een super fijne oplossing voor mijn man!

 8. tamara schreef:

  Ik wil graag een potje winnen voor mijn man. Muggen moeten hem altijd hebben en vervolgens krijgt hij dan een allergische reactie. En die reactie is een vochtblaar of een grote schijf zo groot als een cd!

 9. sandra schreef:

  Mijn man heeft er geen last van. Die heeft schijnbaar bordjes geplaatst die alleen door muggen gezien worden, met pijltjes naar mij erop, en de tekst:”goed bloed”. Dus ik word dubbelop geprikt. Resultaat is dan ook mega bulten en een hooikoortsachtige reactie. Nu heeft mijn zoon weinig van mijn genen meegekregen, maar raad eens waarom hij dan wél weer op zijn moeder lijkt? ….. precies. Dus zowel ik als mijn zoon willen wel zo’n potje. En evt van die bordjes met pijltjes, mochten die voorradig zijn ergens.

 10. Laura schreef:

  Graag doe ik mee voor de geur gel. Onze oudste zoon is erg overgevoelig voor muggen. Wanneer hij wordt gestoken zwelt de plek op , vaak tot de grote van een half ei. Nog niets gevonden wat goed werkt helaas.

 11. Maureen schreef:

  Ik zou graag de muggen-weg-gel willen winnen. Ik ben allergisch voor muggenbeten en krijg vaak enorme schijven en soms ook koorts. Tot nu toe nog geen effectief middel gevonden dat voorkomt dat ik gebeten word. Op doktersadvies slik ik nu preventief antihistamine in het muggenseizoen of op vakantie. Ik zou dus graag de gel willen uitproberen.

 12. Rianne de Bont schreef:

  Ik ga voor de geurgel. Ik heb twee kinderen die beiden allergische reacties krijgen op muggen. Ze worden regelmatig geprikt. Gevolg: grote harde schijven van een centimeter of 3. Zo zielig. Heb ook al van alles geprobeerd. Ben heel benieuwd naar deze.

 13. Gerda Billekens schreef:

  Graag zou ik voor de muggen-weg-geurgel meedingen: voor mijn dochtertje, die ook altijd wordt opgegeten door muggen en daar heftig op reageert met fikse bulten die erg jeuken en pijn doen. Ze lijkt soms wel Quasimodo van de klokkenluider van de notre dam….. Ik heb het zelf niet nodig; zolang mijn dochtertje bij mij in bed ligt, zal ik geen enkele muggenbult hebben. Die krijgt zij…. hopelijk kan ik met dit product van mijn schuldgevoel af komen…….

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Ach, wat zielig voor haar. Een schuldgevoel lijkt me niet nodig. Dat is meer iets voor de betreffende mug(gen)… Je naam staat op mijn lijstje!

 14. Miriam schreef:

  Ik zou heel graag een potje geurgel willen winnen. Ook ik ben altijd aan de beurt. De kindervariant ga ik bestellen want we gaan toch n weekje weg! Mijn dochters van anderhalf en nu 9 weken wil ik ook beschermen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *