Mijn moeizame aanloop naar de zomervakantie

Michal Oppenheimer, 28 juni 2016Heb je suggesties? Laat het me weten!

4 reacties op “Mijn moeizame aanloop naar de zomervakantie”

  1. Respect voor je Michal! Ik vind het in mijn eentje met 2 kinderen al zo pittig soms en jij hebt er 4! Ik hoop zo voor je dat je toch gewoon een heerlijke tijd gaat hebben of in elk geval een tijd om met plezier op terug te kijken. Echt uitgerust kom ik de laatste jaren ook nooit terug van vakantie met ze, maar achteraf is het wel altijd de leukste week/weken van het jaar. Dat gun ik jou ook!
    Denise – Follow my footprints onlangs geplaatst…Dag van het Sprookje en De Efteling

    • Michal Oppenheimer schreef:

      Lief van je Denise. De vakantie wordt vast wel leuk. Tuurlijk, we nemen allemaal onszelf mee en dat betekent dat het niet makkelijk zal worden, maar de ervaring leert dat de minder leuke herinneringen vervagen en de leuke herinneringen blijven. Een uitgerust kom ik ook zeker niet terug. Ik ga er vanuit dat ik minstens net zo moe terugkom van vakantie als dat ik nu ben. Kan het alleen maar meevallen…

  2. […] º Lees meer over mijn moeizame aanloop naar de zomervakantie. […]

  3. […] je eerder heb kunnen lezen, verloopt mijn aanloop naar de vakantie uiterst moeizaam; om verschillende redenen wil het maar niet lukken het plan dat ik gedachten heb, te realiseren. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *