In je eentje met vier kinderen naar New York. Zo deed ik het…

Michal Oppenheimer, 27 augustus 2017Reageer

4 reacties op “In je eentje met vier kinderen naar New York. Zo deed ik het…”

 1. Gaby schreef:

  Echt hoor. Ik zei het vooraf, maar nu nog eens: STOER, STOER, STOER !!

 2. Superstoer van je! Toen ik afgelopen maandag en dinsdag met de kinderen in Parijs was moest ik weer aan je denken. Ze willen namelijk vaak allebei een hand van me (zó gezellig zo saampjes wandelend door Parijs), en dat lukt jou in zo’n geval niet.
  Hoe dan ook, knap dat je het gedaan hebt!
  Denise – Follow my footprints onlangs geplaatst…Tour door het zuiden van Lanzarote

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Hahaha, nee dat lukt inderdaad niet (hoewel ze het af en toe proberen en dan ruzie krijgen omdat ze elkaar voor de voeten lopen). Maar dank je wel. Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb; het was zo leuk! Zo verleg je elke keer je grenzen een beetje toch? En ik vond jouw tripje naar Parijs echt een strakke actie. Hartstikke leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *