Hoe overleef je de metro van Moskou

Michal Oppenheimer, 3 november 2015Ervaring met de metro van Moskou? We horen graag je tips...

3 reacties op “Hoe overleef je de metro van Moskou”

  1. […] Moskou heb je niet gezien als je niet in de metro bent geweest. Het ondergrondse doolhof van gangen en steile (!) roltrappen is een paradijs voor wat oudere kinderen die van spoorzoeken houden. Bovendien zijn de stations ware balzalen. Met kleine kinderen heeft de metro wel een keerzijde: het is er vaak overvol met haastige mensen, dus hou ze in de gaten. En bij gebrek aan een lift is het trap-op-trap-af-roltrap-op-roltrap-af-gebeuren in de metro met kleintjes of een kinderwagen bepaald niet ideaal. Lees meer over onze ervaringen in de metro van Moskou. […]

  2. J VAN DER STEEN- WIJENBERG schreef:

    December 18 .12 . 2018 zijn wij als echtpaar 3 dagen in Moskou geweest en veel gebruik moeten maken van de metro . wij hebben ons gehouden aan kleur en nummer dat ging goed .naast het cyrillische schrift staat ook onze schrift te lezen wat het een stuk makkelijk maakt en de bevolking zijn tot alles instaat om je de goede weg te wijzen .Bij 1 overstap waren wij het spoor bijster daar stond een trein maar zoals wij denken mag je daar niet met een metro kaartje in . dus wel .laat je het kaartje zien en zij kunnen het bevestigen.

    • Michal Oppenheimer schreef:

      De Moskovieten zijn zeker heel behulpzaam. Als het lukt met ze te communiceren tenminste. Wij vonden dat soms best lastig omdat ze weinig Engels spreken. Maar met handen en voeten kom je een heel eind. Fijn dat jullie (ook) goede ervaringen hebben met de metro in Moskou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *