Grenzen verleggen op Corfu; een terugblik op 2016

Michal Oppenheimer, 31 december 2016En... Heb jij nog grenzen verlegd in 2016?

2 reacties op “Grenzen verleggen op Corfu; een terugblik op 2016”

 1. ivonne schreef:

  Ik kan me helemaal voorstellen dat je twijfels had. Wat bizar, een voetrem. Ik wist helemaal niet meer dat dit (nog) bestond. En dan zo’n grote bus met al die personen waarvoor je verantwoordelijk bent. Ik zou denk ik ook peentjes gezweet hebben….Super van je dat het toch gelukt is en wat en gevoel als het dan zo uitpakt.
  Ik hoop dat je dit jaar steeds meer van dit soort oplaadmomentjes hebt. Je bent een bikkel en je verdient het!
  ivonne onlangs geplaatst…Mono Lake in tien foto’s

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Wat lief Ivonne. Dank je! En van een voetrem had ik zelfs nog nooit gehoord. Zo bizar… Maar inderdaad, het voelt heel goed als het dan toch lukt. Een overwinning op mezelf…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *