Eindelijk… we hebben een wereldkaart aan de muur!

Michal Oppenheimer, 12 april 2017Reageer

12 reacties op “Eindelijk… we hebben een wereldkaart aan de muur!”

 1. Suzan schreef:

  Haha wat een twijfel, ik herken het . Maar je hebt een mooie kaart uitgekozen, daar zouden we hier ook blij mee zijn, ik loot graag mee.

 2. Nanda schreef:

  Hahahaha, dat getwijfel, wat heerlijk! Maar ik vind dat je goed getwijfelt hebt met een mooi resultaat. Ik wil er ook eentje! Voor aan de muur in onze nog niet verbouwde woonkamer, of in Pippa’s kale kamer,… of… Ja, I hear you.
  Nanda onlangs geplaatst…Winnaars winactie’s

 3. Alyt van der Heide schreef:

  Zo hier ga ik eens goed voor zitten. Want ik wil al heeel lang een wereldkaart voor mijn dochters kamer.
  Mijn dochter is 7 jaar en heeft een slaapkamer met een werelds thema. Er hangt een Amerikaanse vlag (die vindt ze zo mooi), staat een globe, hangt een kaart van NL, werelds dekbed en een prikbord wereldkaart. Alleen een echte wereldkaart ontbreek nog…..
  Deze vind ik erg leuk voor haar:https://www.wereldkaarten.nl/kleuren-canvas
  Ze is nieuwsgierig naar waar landen liggen.
  En deze heeft ook nog vrolijke kleuren! Kan ze de landen gaan opzoeken

 4. Willianne schreef:

  Doe heel graag mee voor mijn zoontje! Zijn wereld poster is laatst gescheurd door de vele spelletjes die we er mee deden, deden we vaak voor het slapen gaan. Van de week zei hij nog dat hij dat graag weer wilde doen. Hopelijk mag hij er misschien zelf 1 uitzoeken:)

 5. Maaike schreef:

  Oooooh die je hebt gekozen is echt heel leuk! Die is ook echt wat voor mijn dochtertje!

 6. Ingrid Hopster schreef:

  Ooh wat een leuke actie, ik doe erg graag mee. Die twijfel die ken ik, ik heb laatst zo lang getwijfeld wat ik zou bestellen dat toen ik eindelijk de knoop had door gehakt mijn kortingscode verlopen was ☺️.

 7. Marloes schreef:

  Die keuzestress is gelukkig totaal niet herkenbaar 😉
  We zijn al tijden op zoek naar iets voor op de lege muur boven de bank, dus we doen graag mee!

 8. Daniëlle schreef:

  Gaaaaaaaaf!!! De kinderkaart is écht geweldig!! Mijn vierjarige is dol op onze eigen dierenboeken en op kaarten. Dit zou super zijn voor zijn nieuwe grotere jongenskamer!

 9. Milou schreef:

  Geweldig zo’n wereldkaart! Deze zou heel goed passen! En helemaal bij het uitzoeken van een leuke vakantiebestemming

 10. Marijke schreef:

  Wat zou onze kleinzoon daar blij mee zijn. Voor op zijn logeerkamer bij opa en oma.

 11. Liesbeth schreef:

  Superleuk! Ik doe graag mee voor op de slaapkamer van ons kleintje!

 12. Laura schreef:

  Jaaa doe graag mee voor onze 3 kids voor op de speelkamer!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *