Eenoudervakanties op recreatiepark ’t Zand; genieten mét je kinderen

Michal Oppenheimer, 4 juli 2016Reageer

2 reacties op “Eenoudervakanties op recreatiepark ’t Zand; genieten mét je kinderen”

  1. Hé, wat leuk! Je weet natuurlijk dat ik ook alleenstaande moeder ben, maar dat ik daar ook ben geweest, wist je waarschijnlijk nog niet. Net het jaar ervoor, in 2013, toen ze die eenoudervakanties daar dus nog niet aanboden. Wel vond ik het ook toen al een erg leuke camping. Het meertje vlakbij is ideaal. Dat er geen supermarkt was vond ik een nadeel. Is die er nu wel? Verder is het echt een heel leuke en tegelijkertijd rustige camping. De 1e, 3e en 14e foto in ddeze blogpost over kamperen maakte ik daar: http://www.followmyfootprints.nl/wat-voor-kampeertype-ben-jij/ . Zo te zien zijn de tenten nu ietsje anders.
    Denise – Follow my footprints onlangs geplaatst…Dag van het Sprookje en De Efteling

    • Michal Oppenheimer schreef:

      Volgens mij is er geen supermarkt. Niet gezien in ieder geval, maar ik had dan ook alles van huis meegenomen dus had geen supermarkt nodig. Ze hebben wel een broodservice… Grappig dat je hier ook geweest bent. Ik vond het echt een hele fijne plek. En de kinderen ook. Ga er dus vanuit dat we nog wel eens terugkomen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *