Een bezoek aan de Etna met kinderen; het hoogtepunt van een vakantie op Sicilië

Michal Oppenheimer, 6 oktober 2019Reageer

4 reacties op “Een bezoek aan de Etna met kinderen; het hoogtepunt van een vakantie op Sicilië”

 1. Denise schreef:

  Gaaf Michal! Superleuke foto van jullie vijven! Jij staat daar heel leuk op! En grappig te zien dat jouw kinderen net als die van mij graag voetbalshirts dragen.
  Verder lijkt het me prachtig. Bijzonder ook die skilift zo nu. Ik had helaas geen tijd meer voor de Etna (we ontdekten vooral de andere kant), maar ik ga zeker nog eens terug om het wel te doen.
  Denise onlangs geplaatst…Elba met kinderen: de 10 allerleukste activiteiten en tips

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Jammer dat het je niet gelukt is de Etna te bezoeken toen je op Sicilië was. Maar goed… Er moet nog wat te wensen overblijven! Misschien kan je ook wel met de bus naar Sicilië? Je weet nu dat je het kan ;-). En dank voor de complimenten.

 2. Jeej, wat lijkt het me gaaf om de Etna te bezoeken! Het klinkt als een aardige expeditie om bij dé krater te komen, maar wat jullie zagen klinkt ook al heel tof. Mooie ervaring met z’n vijven!
  Marcella Molenaar onlangs geplaatst…Happylist oktober 2019 – Een klusproject & nieuwe stedentrip

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Dat was het zeker Marcella. Soms is het maar goed dat ik van tevoren niet weet waar ik aan begin in m’n eentje met vier kinderen hahaha. Gelukkig vonden ze het allemaal gaaf en willen ze allemaal nog eens terug om echt naar de top te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *