Domaine de Vendresse combineert speeltuin, industrieel erfgoed en vis

Michal Oppenheimer, 9 april 2018Reageer

4 reacties op “Domaine de Vendresse combineert speeltuin, industrieel erfgoed en vis”

 1. claudi schreef:

  Ik ben zelf iemand die graag op reis gaat met het gezin. Ik geniet van de ontspanning en het feit dat de kinderen er ook van genieten. Je hebt nooit ogen genoeg als het om kleintjes gaat, dus helemaal op je gemak voel je je weer niet. Lijkt mij toch zeker een plek om te bezoeken.

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Je hebt gelijk. Zeker als je meerdere kinderen hebt, dan kan je niet altijd iedereen in de gaten houden. Maar toch… Ik voelde me wel een beetje schuldig (al denk ik dat de aanwezige ouders zoon I toch uit het vijvertje getrokken hadden als hij erin gevallen was). Maar waar houdt loslaten op en begint het ontaarde ouderschap ;-). Maar inderdaad. Een bezoekje waard als je in Noord-Frankrijk bent. Net als Parc Argonne Découverte trouwens…

 2. Denise schreef:

  Ik werd getriggerd door vis en kreeg al trek, maar ik zie geen geroosterde visjes helaas. 😉 Maar wat een mooi plekje! Wat ligt het ontzettend mooi. Leuke speeltuin, mooie omgeving en veel interessants te zien en te doen zo te zien!
  Denise onlangs geplaatst…Leuke reisgids Parijs voor kinderen

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Hahaha, nee… Ik geloof niet dat ik geroosterde vis gezien heb in Domaine de Vendresse. Maar een koi karper meer of minder merken ze vast niet… ;-). Ondanks de rare combi is het inderdaad een heel fijn plekje. En eerlijk gezegd spreekt de manier waarop ze geprobeerd hebben het verleden te laten herleven door van de ijzeroven een attractie van te maken, me wel aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *