Deze 5 leuke Belgische kustplaatsen zijn een bezoek waard

Michal Oppenheimer, 17 juni 2018Welke Belgische kustplaats is jouw favoriet?

9 reacties op “Deze 5 leuke Belgische kustplaatsen zijn een bezoek waard”

 1. Nanda schreef:

  Ja! Als Belgische superfan mag dit boekje niet ontbreken in mijn kast. Al is het maar om een beetje te mijmeren over een vakantie naar. ..

  Blankenberge ken ik, maar de rest nog niet. Ik vond het vooral zo leuk dat er zoveel te beleven is op het strand. En dat het voor de ouders wel heel gemakkelijk wordt gemaakt met al die luxe ligbedjes.
  Nanda onlangs geplaatst…Vier de zomer! Groot Verlof in Leuven.

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Dan heb je nog wat te doen Nanda. De Haan zou ik zeker op mijn lijstje zetten als ik jou was… Jammer genoeg heb je het boekje niet gewonnen, maar je mag de mijne lenen voor in je boekenkast (tijdelijk dan) 😉

 2. Suzan schreef:

  Na dit verhaal gelezen te hebben krijg ik gelijk zin om de Belgische kust te verkennen. Dat zou leuk zijn met het boekje van Time to Momo en anders aan de hand van jouw ervaringen! Leuk!

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Bedankt voor je reactie Suzan. Helaas heb je het boekje niet gewonnen, dus je moet het mijn mijn blog doen (of het boekje nog even online aanschaffen).

 3. Theo schreef:

  Ja. In juli gaan wij naar de Belgische kust met onze kinderen en dan is dit boekje natuurlijk onmisbaar

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Wat een heerlijk vooruitzicht! Gaan jullie de hele kust verkennen of een deel? De kunstwerken van de Beaufort kunsttriënnale (die van die jaar en van vorige jaren) zijn ook leuk om te bekijken! Jammer genoeg heb je het boekje niet gewonnen, maar volgens mij kon je er één lenen toch?

 4. AnnaB schreef:

  Erg benieuwd naar alle tips in dit boekje zodat we met de kinderen de Belgische kust kunnen gaan verkennen

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Hi Anna, dank voor je reactie. Helaas lag de sluitingsdatum voor de winactie op vrijdag 22/6 om 23.59. Maar ook zonder boekje (of koop ‘m online) is de Belgische kust hartstikke leuk om met de kinderen te verkennen!

 5. Ien schreef:

  Ga eigenlijk elke zomer met de trein naar de Belgische kust vanuit Nederland. Kaartje via: https://goedkoop-treinkaartje.nl kost vaak maar 20 euro. Leuke is dat je echt even helemaal weg bent en de Belgen zijn zo aardig.

  Kijk alweer uit naar augustus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *