De autoslaaptrein; lekker uitgeslapen op vakantie?

Michal Oppenheimer, 23 augustus 2015Ook wel eens met de autoslaaptrein op vakantie geweest? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaringen...

2 reacties op “De autoslaaptrein; lekker uitgeslapen op vakantie?”

 1. Miranda schreef:

  Haha, de ruimtes zijn inderdaad erg krap. Verder ben ik er altijd erg tevreden mee! Als alleenstaande moeder is het voor mij onmogelijk om zover te reizen, maar met de trein sla ik een heel stuk over.

  Kan echter geen tickets meer vanuit Nederland vinden. Kom steeds op deze pagina (https://goedkoop-treinkaartje.nl/autotrein) terecht waar alleen tickets vanuit Düsseldorf en Parijs worden aangeboden.

  Mochten je hier meer over weten, hoor ik het graag 😉

  Groetjes, Miranda

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Bedankt voor je reactie Miranda. Nee, volgens mij vertrekken er geen autoslaaptreinen meer uit Nederland. Jammer wel… Alhoewel Dusseldorf ook goed te doen is qua reisafstand. Vind het wel dapper dat je dat alleen doet. Van het idee dat ik mijn auto op de trein zou moeten rijden, krijg ik het al Spaans benauwd… Jij niet dus! Stoer! Maar wat doe je ondertussen met de kinderen? Dat zou ook nog wel een dingetje zijn voor mij. Maar het is inderdaad wel een fijne manier om ver te komen. Ik ga er eens over nadenken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *