Blij in m’n boslodge

Michal Oppenheimer, 24 mei 2016Wat is jouw favoriete type accommodatie op een vakantiepark of camping?

4 reacties op “Blij in m’n boslodge”

  1. Yvonne schreef:

    Fijne huisjes, heerlijk plekje zo te zien. Herkenbaar van dat Deryan tentje dat er niet in past. Volgens mij zijn die inrichtingen allemaal een beetje standaard qua meten en op een park in de buurt van Schoorl hadden wij hetzelfde “probleem”. Hebben uiteindelijk 1 bed eruit gezet 🙂

    • Michal Oppenheimer schreef:

      Ja Yvonne, echt een aanrader vond ik. Er komt nog een blog over het park, dan krijg je daar ook een beeld van. Voor mij was het voor het eerst dat het tentje niet paste. Maar dat komt waarschijnlijk omdat het de peutervariant is. Die is groter en kunnen ze van binnen zelf openmaken. De babyvariant had ik gewoon op bed gezet, maar dat durfde ik met deze niet. Ach, bij mij in bed was makkelijke (en gezelliger) dan een bed eruit tillen. Ik had trouwens niet geweten waar ik met dat ding naar toe had gemoeten, haha.

  2. […] º Wil je weten hoe de boslodge me beviel… Je leest het hier: blij in mijn boslodge. […]

  3. […] (www.tzand.nl). En wil je meer weten over mijn ervaringen op recreatieparkt ’t Zand, lees dan: Blij in mijn boslodge en Mijn weekend op Recreatiepark ’t […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *