Alleen met vier kinderen terug naar huis

Michal Oppenheimer, 5 november 2015Reageer

2 reacties op “Alleen met vier kinderen terug naar huis”

 1. Denise schreef:

  O men, wat een stress. Wat zul je je af en toe alleen hebben gevoeld! Maar goed, waarschijnlijk had je niet eens tijd om daar over na te denken, want je had sowieso geen seconde rust.
  Ik vind het in m’n eentje met 2 kinderen soms al pittig, laat staan met 4. Hulde hoor!
  Denise onlangs geplaatst…37x doen in Parijs met kinderen

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Het was precies zoals je schrijft; ik had niet eens tijd om stil te staan bij mijn situatie. Het WAS gewoon zo dat ik er alleen voor stond. Dat er niemand anders was die dingen ging oplossen. Maar inderdaad, stress had ik wel… Zo erg heb ik het in de twee jaar daarna niet meer meegemaakt gelukkig…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *