17 dingen die je echt moet meenemen in de auto naar de wintersport

Michal Oppenheimer, 7 februari 2016Heb je aanvullende tips? Laat het weten...

2 reacties op “17 dingen die je echt moet meenemen in de auto naar de wintersport”

  1. Jan schreef:

    Deze winter gaan mijn vrienden en ik op wintersport! Hiervoor willen we waarschijnlijk een busje huren, zodat wij en onze spullen allemaal meekunnen. Dit is der eerste keer dat we dit doen, daarom zijn tips welkom. Die tip met het waxinelichtje vind ik erg goed. Dat een lichtje al voldoende is om je auto vorstvrij te houden.

    • Michal Oppenheimer schreef:

      Wat een leuk vooruitzicht Jan! En fijn dat je wat aan mijn tips hebt. Het is altijd mijn schrikbeeld om in te sneeuwen op weg naar de wintersport (je ziet het elk jaar weer op tv). Daarom leek het me goed eens te kijken wat je nou het beste mee kan nemen. Aan het waxinelichtje had ik zelf ook niet gedacht, maar wel handig dus om er een paar (met lucifers) in het handschoenenvakje te stoppen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *