15 Dingen die je beter van huis mee kunt nemen als je naar een vakantiepark gaat

Michal Oppenheimer, 28 februari 2015Help ons deze lijst nog completer te maken en deel jouw tip hier.

7 reacties op “15 Dingen die je beter van huis mee kunt nemen als je naar een vakantiepark gaat”

 1. Anouk schreef:

  Opvouwbaar krukje voor handenwassen en wc als je kleine kinderen hebt. Blokken zeeper kan je in stukken snijden als je op meerdere plekken je handen wil wassen. Wij hadden 2 wc’s 2 badkamers en de keuken.
  Zandspeelgoed. Sommige huisjes hebben een zandbak voor de deur en niet overal is er speelgoed bij.

  • Michal Oppenheimer schreef:

   O ja, een opvouwbare krukje… Dat is altijd wel handig. Had ik er twee van mee toe we drie jaar geleden met de camper op vakantie gingen. De kinderen hebben één keer afgewassen en vervolgens hebben ze de krukjes in het afwashok laten staan. Nooit meer aan gedacht…
   Goed idee, zo’n zeepblok. Neem ik nooit mee, maar kan je op deze manier inderdaad op meerdere plekken gebruiken.
   Schepjes en emmertjes zitten bij mij in een aparte tas (samen met de bob-de-bouwerauto’s). Is hier ook bijna standaarduitrusting!

 2. Nathalie schreef:

  Een stuk touw en extra laken is altijd handig om schaduw te creëren als in volle zomer gaat. Bungalows hebben vaak een afdakje boven het terras maar de zon kan fel branden als je de zijkanten niet kan afschermen.

  Ook altijd handig: een verlengsnoer (stopcontacten zitten niet altijd waar je ze nodig hebt), een klopper (niet altijd aanwezig als standaarduitrusting en handig als je pannenkoeken of saus wil maken), vaatdoeken.

  • Michal Oppenheimer schreef:

   Dank voor je aanvullingen Nathalie. Ik heb altijd van die grote doeken mee waar je ook schaduw mee kunt creëren, maar touw dan weer niet. Dus dat is wel een idee… Wellicht zijn tie wraps ook handig om in te pakken?

 3. Sandra schreef:

  Kaarsen zijn altijd handig om mee te nemen. Niet alleen sfeervol, mocht onverhoopt de stroom uitvallen van het huisje, heb je altijd licht. Ook gaat er bij ons een verbanddoos mee en een zaklamp.

 4. Rico schreef:

  Hier mijn lijstje

  SPULLEN
  zeep, vuilniszak, wc papier, keukenrol, theelichtjes, aansteker, theedoeken, boterhamzakjes, schoonmaak doekjes, koffie/thee filters, vaatwastabletten, pedaalemmerzakken(vuile was), wasknijpers, ovenhandschoenen, bakpapier, plastic servies/bekertjes, wc eend, pinda’s voor eekhoorns,

  ETEN/DRINKEN
  suiker, koffiemelk, olie, peper/zout/kruiden, broodbeleg, boter, drinken/limonade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *