14 Leuke gratis activiteiten om met kinderen te doen  

Michal Oppenheimer, 18 juli 2017Welke gratis activiteit(en) onderneem jij met je kind(eren)?

2 reacties op “14 Leuke gratis activiteiten om met kinderen te doen  ”

  1. Allemaal leuk! Hutten bouwen (buiten of binnen) is hier ook nog steeds favoriet trouwens. En sporten, heel veel sporten (voetballen, rennen, basketballen), op de gratis sportvelden hier vlakbij.
    Inmiddels heb ik de kinderen gisteren voor 3 weken naar hun vader gebracht, dus dat was best even slikken… Het lijkt een eeuwigheid, maar het zal vast wel snel gaan. Hoe is het bij jou verdeeld?
    Denise – Follow my footprints onlangs geplaatst…Kos stad by night

    • Michal Oppenheimer schreef:

      Goede aanvullingen Denise. Dank daarvoor! Voor mij was het de eerste keer dit jaar dat ik de kinderen drie weken moest missen. En ik moet er nog goed in worden, heb ik gemerkt. Vond er niet veel aan… En was een deel van de tijd ook niet fit helaas. Ik ben dus blij dat ze nu weer gewoon bij mij zijn en we lekker op reis zijn met z’n vijven! Ik stel me voor dat het nooit went. Dus voor jou zal het ook niet makkelijk zijn. Weet je al wat je gaat doen met al je tijd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *