10x Doen in Nationaal Park De Alde Feanen met kinderen

Michal Oppenheimer, 24 april 2017Reageer

2 reacties op “10x Doen in Nationaal Park De Alde Feanen met kinderen”

  1. Yvonne schreef:

    Jeetje, je kan je hier wel echt goed vermaken! Wat leuk zeg. Dat suppen lijkt me wel een hele bijzondere ervaring. Ik ben niet zo goed met evenwicht, dus geen idee of ik wel blijf staan, dus beter een warme dag daarvoor uitkiezen. 🙂
    Yvonne onlangs geplaatst…Aswan, met stip het meest relaxte Egypte

    • Michal Oppenheimer schreef:

      Ja het is een leuk gebied. En dat suppen; dat kan jij ook. Ik had ook zo mijn bedenkingen, maar het was echt heel makkelijk (die planken zijn speciaal gemaakt op om te staan en hartstikke stabiel). En dat gebied is echt perfect om het eens uit te proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *